ICU Logo
   
|
|
|
|
 FORSIDE
LETTERE EGENKONTROL

Myndighedernes krav til egenkontrol øges hvert år. Målsætningen er, at kun de virksomheder, der kan håndtere fødevarer korrekt, skal kunne gøre det. Virksomhederne skal følge fastlagte regler for hygiejne og oprette HACCP-tilpassede kontrolplaner.

Egenkontrol betyder, at man har dokumenterede rutiner inden for en række områder: Uddannelse, personalehygiejne, skadedyrsbekæmpelse, rengøring, temperaturer og meget mere. Derfor er
det vigtigt at have smarte, sikre og effektive løsninger, så man altid kan garantere, at alle krav opfyldes uden, at der opstår unødigt merarbejde.

Med ICU's løsninger bliver dette let. ICU udbyder dels det trådløse temperaturovervågningssystem CoolGuard, som automatisk måler temperaturer, alarmerer og dokumenterer, og dels det administrative system COOLGUARD, som skaber arbejdsordrer i henhold til den egenkontrolplan, der er indsendt til miljø- og sundhedsmyndigheden. Uanset om systemerne anvendes sammen eller hver for sig, medvirker de til at gøre det både lettere og billigere at sikre fødevarekvaliteten og opfylde lovkravene.

ICU's løsninger anvendes i dag af en række store virksomheder som f.eks. Scandic Hotels, IKEA, ICA, Stena Line og Liseberg.

Sådan fungerer ICU system til egenkontrol og temperaturovervågning.

Har du brug for eller har du allerede et egenkontrolprogram?

Så bare tag det roligt - COOLGUARD er løsningen.


Sverige
+46 (0)8 544 435 50
info@icuscandinavia.com


Danmark
+45 70 22 84 40
info@icuscandinavia.com
ICU - Puts you in control