ICU Logo
   
|
|
|
|
 FORSIDE
PRISOPLYSNINGER

COOLGUARD findes i mange varianter og med mange forskellige tilvalgsmuligheder afhængigt af din virksomheds krav. Nedenstående priser er vejledende priser for den enkelte virksomhed. Større organisationer bedes kontakte en af vores repræsentanter for at indhente tilbud.

   
Temperaturkontrol                    
COOLGUARD Lite        
COOLGUARD  
Vær opmærksom på, at temperaturkontrol forudsætter, at der anvendes CoolGuard temperaturkontrol.

COOLGUARD indeholder som grundlag ikke et egenkontrolprogram.


Database
Egen database og adgang til administration. Administratorer kan oprette nye virksomheder, brugere og temperaturkontroller. Tildeling af bemyndigelse og roller. Tilbud


EKP/RUTINER
Rutinerne udgør grundstenen i et egenkontrolprogram.
I COOLGUARD organiserer du dine rutiner under kontrolområdet
for mere simpel håndtering og overblik. Hvis du allerede har et EKP og ønsker at indføre det i COOLGUARD, kan vi hjælpe dig med dette. Pris fra 2.500,-

ARBEJDSOPGAVER
Når du har oprettet dine rutiner og periodiseret disse, vil arbejdsopgaverne blive genereret og vist på forsiden for at give dig hurtig adgang og hurtigt overblik over det arbejde, der skal udføres. Historikken er naturligvis også let tilgængelig.

AFVIGELSESHÅNDTERING
I COOLGUARD er der flere kategorier af afvigelser. Forfaldne arbejdsopgaver, temperaturalarm og manuelt skabte afvigelser er nogle af typerne. Alle afvigelser kan delkvitteres, og fuld historik og sporbarhed er tilgængelig. Hvem kvitterede hvilken afvigelse og hvornår?

TJEKLISTE
Rutinerne kan knyttes til tjeklisten, der svarer til den tjekliste, som kommunernes miljø- og sundhedsmyndighed anvender ved kontrol og revision. Både du og kontrollanten kan på hurtig og enkel vis se status for egenkontrollen.

TEMPERATURREGISTRERING
Hvis systemet suppleres med Coolguard® temperaturregistreringssystem, vil temperaturmålingerne være tilgængelige fra COOLGUARD, og der vil være adgang til bl.a. dokumentation for nedkølingsprocesser. Temperaturregistreringen kan også knyttes til arbejdsopgaver, hvis rutinen kræver temperaturaflæsning. Klik her for mere information om Coolguards temperaturregistrering.

RAPPORTER
Systemet er forsynet med et antal rapporttyper. Aktivitet – med historik over aktiviteter og hændelser i systemet. Status – med et aktuelt øjebliksbillede af systemet og virksomhederne - og oversigt - med information om egenkontrolprogrammet.

COOLGUARD TOUCH
COOLGUARD-grænsefladen i et touch-panel, f.eks. iPhone eller Android. Med COOLGUARD Touch kan du flytte EKP-kontrollen fra computeren på kontoret ud i virksomheden. Installér et touch-panel i køkkenet og gør alle ansvarlige opmærksomme på, hvad der skal gøres og hvornår.

 


Sverige
+46 (0)8 544 435 50
info@icuscandinavia.com


Danmark
+45 70 22 84 40
info@icuscandinavia.com
ICU